Acasă Coordonare și îndrumare metodică Zi metodică la Biblioteca publică Răducăneni

Zi metodică la Biblioteca publică Răducăneni

135
1

Cele două teme care s-au dezbătut au fost Protecția datelor cu caracter personal în biblioteca publica și Eurodesk: Cine? Ce? De ce? Pentru ce? urmate de evenimentul Democrația este Viitorul Tău!

Ne-am bucurat de prezența autorităților locale, în persoana domnului primar, Viorel Ilie, care ne-a asigurat de sprijinul primăriei pentru tot ce înseamnă activitățile bibliotecii comunale și ne-a prezentat proiectul de construire a noului Cămin cultural în care biblioteca comunală va avea un spațiu generos și modern.

Joi, 6 iunie 2019, pe parcursul a cca 2 ore, ca urmare a parteneriatului încheiat între Biblioteca județeană “Gh. Asachi” Iași, Biblioteca Publică Comunală “Radu Rosetti” și Liceul Teoretic “Lascăr Rosetti” Răducăneni, tinerii au făcut cunoștință cu EURODESK – Rețeaua lor de informare europeană după care și-au exprimat prin desen viziunea lor asupra Europei, au discutat despre modul în care aplică valorile europene în viața lor de zi cu zi și au aflat practic, împreună cu multiplicatorul Eurodesk și cei patru bibliotecari din Zona G – Irina Bulai, Ancuța Achirei, Petronela Bârsan și Rodica Chițu -, cum se iau deciziile în Uniunea Europeană!

Mulțumim colegelor Irina Bulai și Florina Mînzu pentru ajutorul de neprețuit în desfășurarea activităților, precum și doamnei profesoare de chimie Mihaela Crețu. Mulțumiri speciale doamnei bibliotecare, Elena Olariu, de la Biblioteca școlară din Răducăneni, un exemplu de cooperare și un izvor de înțelepciune!

1 COMENTARIU

  1. Dragi colegi, mă bucur că biblioteca rurală are parte de atenția cuvenită în multe localități. Rolul ei poate fi mai important decât oricând acum. Aveți grijă și de localitățile în care bibliotecile s-au închis . Cu prietenia dintotdeauna,
    Elena Leonte Succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here