Acasă Coordonare și îndrumare metodică Zi Metodică la Biblioteca Publică din Țibana

Zi Metodică la Biblioteca Publică din Țibana

56
0

img_20160929_101805

Tema: Proceduri de prelucrare și evidență a documentelor de bibliotecă

Scopul: Cunoașterea tuturor pașilor ce trebuie urmați, a metodelor de lucru stabilite și a regulilor de aplicat în vederea realizării activităților specifice.

Locația: Biblioteca Publică Comunală Țibana

Data: 29.09.2016

Participanți: 9 ( 5 bibliotecari din bibliotecile publice comunale  și 4 membri ai Comisiei de Coordonare și Îndrumare Metodică de la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași).

Prezentări: 6

Procedura Evidența, gestionarea și inventarierea documentelor din cadrul bibliotecii comunale Miroslava – Otilia Porumboiu, bibliotecară la Biblioteca Comunală Miroslava.

Procedura Operațională: Imprumutul Interbibliotecar al Publicațiilor – Bibliograf A. Dvoracic

Dezvoltarea colecțiilor de bibliotecă – Șef Serviciu CAIB Gabriela Maftei

Procedura Operațională: Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului de Relații Publice – Șef Serviciu PPC.RP Mihaela Morariu

Legea 284/2010, art. 26 privind promovarea la un nou grad profesional – Consilier juridic Bogdan Durac

Procedura Operațională: Informarea și documentarea comunitară a beneficiarilor interni și externi – Bibliograf A. Dvoracic

Concluzii :

Ziua Metodică din 29.09.2016 s-a desfășurat în același climat profesional de calitate cu care ne-am obișnuit încă de la începutul activității comisiei. Atât prezentările făcute cât și discuțiile au răspuns scopului întâlnirii. Discuțiile profesionale s-au desfășurat într-o atmosferă de încredere și profesionalism. Schimbul de informații și cunoștințe a fost benefic de ambele părți. Fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva de la celelalte colege și a plecat mai bogat în cunoștințe și informații decât atunci când a trecut pragul bibliotecii gazdă din Țibana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here