Acasă Sediul central LUMINIŢA DANA LEONTE: Miracolul gândirii pozitive – bucurie, mit sau adevăr

LUMINIŢA DANA LEONTE: Miracolul gândirii pozitive – bucurie, mit sau adevăr

191
1

afis-ii-luminita-leonte1

Fiecare dintre noi este stăpân pe gândurile sale. Acest lucru reprezintă puterea miraculoasă prin care toate lucrurile devin posibile. Când emitem un gând negativ, atragem dezechilibre energetice şi deci, boala; dacă emitem gânduri pozitive, primim starea de bine şi de sănătate.

Poţi învăţa să deţii controlul absolut asupra mecanismului tău de gândire, supraveghindu-l în permanenţă.

Atunci când te laşi în voia grijilor, îţi provoci nefericirea prezentă, dar îţi afectezi şi evenimentele din viitor. Grijile îţi irosesc cea mai mare parte a timpului, făcându-te să pierzi multă energie, fără a realiza nimic.

O alternativă la obiceiul îngrijorării este sa îţi umpli mintea cu imagini ale fericirii şi succesului. Acestea se impregnează în subconştient, ajutându-te să îţi imbunătăţesti viaţa pe toate planurile.

Pentru a-ţi schimba comportamentul şi a deveni mai performant este necesar să intervenim asupra subconştientului, alegând gânduri noi, pozitive, cu care să îţi alimentezi, în mod repetat şi sistematic, conştientul. Aceste gânduri pozitive vor prinde rădăcini în subconştient. Iar calitatea gândurilor îţi va determina, evident, calitatea vieţii.

Observaţiile empirice şi cercetările ştiinţifice arată că oamenii cu gândire pozitivă se descurcă mai bine în situaţii dificile, au o mai mare capacitate de efort fizic şi intelectual, rezistă mai bine la situaţii stresante şi chiar la îmbolnăviri, obţin rezultate superioare faţă de alţi oameni cu aptitudini asemănătoare. Gândirea pozitivă este o atitudine care permite omului să descopere mai uşor părţile bune ale unei situaţii şi să găsească mai repede soluţii optime la problemele cu care se confruntă. Propriul destin poate fi schimbat gândind pozitiv.

La întâlnirea noastră vom experimenta:

-terapia mentală,

-tehnici de afirmaţii pozitive,

-autocontrol,

– înlocuirea tiparelor negative vechi cu tipare noi pozitive de gândire şi percepţie,

-cum să îţi asumi propria putere,

– îţi vei crea o imagine a unui nou stil de viaţă şi de gândire în minte şi inimă, ceea ce te va conduce inevitabil la o schimbare interioară.

 

luminitaLuminiţa Dana Leonte

Psiholog, trainer

Preşedintele Asociaţiei “Om Nou,Conştiinţă Nouă”

Tel: 0748.958.844

e-mail: nouaconstiinta@yahoo.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here