Acasă Filiala „Ionel Teodoreanu” „Spunem Basme”

„Spunem Basme”

189
0

Luni, 26 februarie 2018, celebrăm Ziua Internațională a Basmelor. Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, organizează o întâlnire mai puțin obișnuită cu participarea lector univ. dr. Dumitriana Condurache coordonatoare a studenților de la Facultatea de Teatru, Diana Beșchia, Andrei Iurescu, de la clasa conf. univ. dr. Raluca Bujoreanu, lect. univ. dr. Anca Ciofu, lect. univ. dr. Oana Sandu.

Invitații noștrii ne vor spune basme dând voce fiecărui personaj. Întâlnirile vor avea loc astfel:

  • Începând cu ora 11.00 la Filiala bibliotecii – „Ionel Teodoreanu”, elevii de la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, coordoanți de profesorii învățători: Veronica Maxim, Viorica Chirilă și Carmen Tudorache, vor fi primii noștri ascultători;
  • De la ora 12.00 vom asculta basme la Liceul Teoretic „Miron Costin”, împreună cu elevii coordonați de profesor Geanina Honceriu.

Dorim astfel să rememorăm sentimentul călduros și magic al întâlnirilor de altădată, când se adunau copii, părinți, frați, surori, bunici și  spuneau basme pe rând, la gura sobei, stând în jurul unei mese cu ceai, dacă era un anotimp mai friguros sau vara până târziu sub un copac, în mijlocul naturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here