Acasă Filiala „Ionel Teodoreanu” „O nouă viață pentru hârtie” ediția a treia – „Formele lecturii”

„O nouă viață pentru hârtie” ediția a treia – „Formele lecturii”

20
0

 

Proiectul este activitatea care are loc anual la  Filiala „Ionel Teodoreanu” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și care a avut un real success în rândul utilizatorilor noștri.

Joi, 12 octombrie, începând cu ora 17.00, la Filiala „Ionel Teodoreanu” va avea loc prima manifestare din această nouă ediție a cercului de origami „Formele lecturii”. La acesată întâlnire din noul an școlar, vom citi povești și poezii despre crizanteme și vom încerca le transpunem în forme de hârtie.

Susținut de voluntara bibliotecii, doamna inginer Roxana Anghel, cercul se adresează doritorilor de a învăța arta decorațiilor din hârtie și se desfășoară săptămânal. Pentru a participa, veniți la  Filiala „Ionel Teodoreanu” cu permisul de utilizator. Înscrierile se fac la sediul filialei începând din data 10 octombrie 2017, numărul maxim pentru o grupă fiind de 10 persoane.

„O nouă viață pentru hârtie” se desfășoară în cadrul programului Voluntar@BJIași al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, care își propune să formeze un nucleu de voluntari de toate vârstele care să se implice, alături de bibliotecari, în activitățile destinate comunității precum și încurajarea voluntariatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here