Acasă Filiala „Ion Creangă” Ioana Monica Ciolan: Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera

Ioana Monica Ciolan: Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera

43
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a desfășurat joi, 27 februarie 2020 la Filiala „Ion Creangă” o dezbatere interactivă cu denumirea: „Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera”, în cadrul proiectului Viață și spiritualitate.

Invitata evenimentului a fost Ioana Monica Ciolan, psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică.

Publicul l-a constituit elevii de liceu a claselor a IX-a de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Iași coordonați de director, prof. ing. dr. Carmen-Cezarina Burlibașa, însoțiți de prof. Cornelia Ilie și prof. Viorica-Gabriela Novac.

Tinerii comunicativi și plini de energie au construit dialogul potrivit cu psihologul invitat, Ioana Monica Ciolan, aflând fiecare răspunsul pe care și-l dorea: cât de mult contează diploma?; ce este valoros în viață cariera și(sau) facultatea?; ce se solicită de la un specialist după terminarea facultății?; ce înseamnă pentru fiecare fericirea? etc. pentru ca, în finalul activității s-a ajuns la concluzia: „Fiecare pornește la drumul vieții, având o fereastră „mintală” curată!”

Proiectul Viață și spiritualitate promovează dezvoltarea unui mediu de comunicare de natură științifică și educațională în cadrul bibliotecii publice printr-o întâlnire-dezbatere ce reunesc specialişti din diverse domenii de activitate prin facilitarea schimbului de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat.

Proiectul vizează îmbogăţirea ofertei Bibliotecii cu un cadru de întâlnire, informare şi interacţiune pentru membrii comunităţii interesaţi de curentele spirituale de gândire contemporană. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici şi personalităţi din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta oferta de carte şi a dezvolta colecţiile Bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here