Acasă Clubul de lectură „Să citim împreună!” Clubul de lectură „Să citim împreună”

Clubul de lectură „Să citim împreună”

49
0

Clubul de lectură „Să citim împreună” (13.06.2017)

Marți, 13 iunie 2017, la sediul Filialei „Ion Creangă” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași s-a desfășurat a treia ediție a Clubului de lectură „Să citim împreună!”, un proiect realizat în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Inspectoratul Școlar Județean Iași. Iniţiatorul şi coordonatorul general al proiectului este Conf. univ. dr. Emanuela Ilie de la Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, invitat permanent al întâlnirilor.

Volumul supus dezbaterii a fost „Viața secretă a albinelor”, de Sue Monk Kidd, moderator al întâlnirii fiind prof. Mihaela Vlioncu​, de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași.

A fost o întâlnire alertă, intervențiile cititorilor dovedind lectura atentă a cărții, dorința de a interpreta textul, de a formula întrebări și de a oferi răspunsuri.
Au participat elevi și cadre didactice de la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național, Colegiul Național „C. Negruzzi”, Liceul de Informatică „Gr. Moisil” și Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here