Acasă Filiala „Ion Creangă” „Biblioteca arborilor” (28.11.2018)

„Biblioteca arborilor” (28.11.2018)

32
0

Miercuri, 28 noiembrie 2018, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași a desfășurat activitatea „Biblioteca arborilor”– ediția a IV-a, la Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Județene.

Elevii de la profilul resurse naturale și protecția mediului de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași, coordonați de către prof. Lăcrămioara Burlică, prof. Gabriela Scrumeda, prof. Sorina Andriev și prof. Cristina Ferghete, au participat la o activitate de conștientizare și subliniere a modului de constituire al ariilor protejate.

Reprezentanții bibliotecii au adus în prim plan cărțile și filmele din colecțiile bibliotecii care prezintă tema avută în vedere.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași.

„Biblioteca arborilor” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here