Acasă Filiala „Ionel Teodoreanu” Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

125
0

În cadrul programului „Biblioteca de vacanță” organizat de Biblioteca Județeană „Gh.Asachi”  Iași la Filiala „Ionel Teodoreanu” s-au desfășurat în această săptămână următoarele activități:

Luni – Carte.Culoare.Imaginație – am folosit ca sursă de inspirație cartea „Winnie Baba-Cloanța” de Valerie Thomas și Korky Paul . Dacă nu știți povestea vă spunem noi că Winnie este o vrăjitoare, iar Wilbur este motanul acesteia, pentru mai multe detalii vă așteptăm să citiți cartea, noi vă spunem doar că am învățat să desenăm o pisică și am desenat una neagră nu pentru a vă aduce ghinion ci pentru că aceasta este culoarea lui Wilbur.

Marți  – Ora de lectură – Floarea-Soarelui este vedeta verii, deci merită atenția noastră. Am citit „Legenda Florii-Soarelui” din cartea „Povești și legende despre plante și animale” alese și repovestite de Boris Crăciun și Dumitru Vacariu, am aflat informații științifice din cartea „Plantele de pe Terra” și am confecționat Floarea-Soarelui din hârtie.

Miercuri  – Hai-hui prin lume – nu am plecat departe ci am vizitat, cu ajutorul unor selecții de fotografii și scurte informații, cele mai frumoase atracții turistice din România.

Joi – Când hârtia prinde viață – când hârtia prinde viață se transformă într-o vulpe dacă citești „Pandora” de Victoria Turnbull și „Galeria animalelor de la A la Z”.

Vineri – Cinema la bibliotecă – am vizionat filmul Disney „Universitatea Monștrilor”.

Vă așteptăm și săptămâna viitoare! Vă amintim că activitățile au loc în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la Filiala „Ionel Teodoreanu” din cartierul Frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here