Acasă Filiala „Ionel Teodoreanu” Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

84
0

În cadrul programului „Biblioteca de vacanță” organizat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”  Iași la Filiala „Ionel Teodoreanu” s-au desfășurat în această săptămână următoarele activități:

Luni – Carte. Culoare. Imaginație – am citit cartea „Bronto – un dinozaur încă mic” de Valentin Nicolau și am învățat să desenăm dinozauri.

Marți  – Ora de lectură – citind povestea „Broscoi și Brotac mereu împreună” de Arnold Lobel am învățat câteva lucruri importante despre prietenie. Este bine să ai un prieten adevărat cu care să fii mereu împreună, dar pentru o distracție grozavă este bine să fie cât mai mulți așa că noi am confecționat o gașcă mare de broscoi de hârtie.

Miercuri  – Hai-hui prin lume – am urcat în autobuzul magic și alături de domnișoara Frizzle și elevii săi am făcut o excursie în adâncul oceanului, ocazie cu care am învățat câteva lucruri importante despre ocean și viețuitoarele care trăiesc în el. Scriitorii Joanna Cole și Bruce Degen oferă informații științifice, pe înțelesul copiilor, prin intermediul cărților din seria „Autobuzul magic”. Ne-am testat cunoștințele acumulate cu ajutorul unui rebus, iar cei mai mici au desenat și colorat animale acvatice.

Joi – Când hârtia prinde viață – excursia de ieri ne-a stârnit curiozitatea de a afla mai multe despre animalele acvatice . Pentru că ne-au impresionat delfinii și balenele am aflat mai multe despre acestea din „Minienciclopedia Larousse – Delfini și balene”. Hârtia s-a transformat de această dată în balene.

Vineri – Cinema la bibliotecă – ne-am amuzat urmărind filmul Disney „The Nat Job: Goana după alune”.

Vă amintim că activitățile au loc în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la Filiala „Ionel Teodoreanu” din cartierul Frumoasa.

Vă așteptăm și săptămâna viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here