Acasă calendar La Filiala Ateneu „Biblio-ateliere de Informare civică și de prim-ajutor”

La Filiala Ateneu „Biblio-ateliere de Informare civică și de prim-ajutor”

37
0

afis-ateneu-2-iunie

afis-ateneu-3-iunie

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Biroul Filiale continuă seria sesiunilor de informare pentru elevi, Biblio-Ateliere de Informare Civică și de Prim-Ajutor, la Filiala Ateneu.

Astfel, marți, 2 iunie 2015, ora 11,00 beneficiarii proiectului sunt elevii clasei a VIII-a de la Școala „Ionel Teodoreanu” Iași, iar miercuri, 3 iunie, ora 11,00  elevi de la Colegiul Național Iași.

Aceste sesiuni de informare contribuie la conturarea unui bagaj informațional despre metode, tehnici și mijloace de acordare a primului ajutor și de siguranță a bunurilor personale.

Biblio-atelierele se vor desfășura pe două secțiuni: „Siguranța bunurilor personale: prevenire și educație civică”, susținut de agent principal de poliție Tudorița Grădinariu, de la Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași și „Tehnici esențiale de acordare a primului ajutor”, susținut de psiholog Gabriel Ivanciu, voluntar la Filiala Iași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

„Biblio-Ateliere de Informare Civică și de Prim-Ajutor” fac parte din manifestările educative inițiate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro.

 

Pentru detalii suplimentare accesați pagina proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here