Acasă calendar Clubul LADY – începând cu 8 martie 2014

Clubul LADY – începând cu 8 martie 2014

16
0

 

clubul lady site

 

Tu ce faci de 8 martie? Te așteptăm la bibliotecă, la prima întâlnire a Clubului Lady.

 

Ești o femeie care are nevoie de multe informații, sfaturi, ponturi pentru viața de fiecare zi și căreia îi place, într-un moment de răgaz, să împărtășească lucrurile pe care le-a învățat cu cei din jur.  Începând cu luna martie, vrem să îți oferim acest prilej, la bibliotecă. O dată pe lună, te invităm să discutăm, la o cafea, despre lucrurile care te interesează. Îți oferim sfaturi și soluții practice, prilejul de a învăța lucruri noi de la specialiști în diverse domenii. Vom vorbi despre nutriție, bune maniere, hobby-uri, dar și despre alte lucruri pe care le vom afla chiar de la tine.

 

La întâlnirea de pe 8 martie, am pregătit pentru tine sfaturi și demonstrații de machiaj cu reprezentații Forever.

 

Întâlnirile clubului Lady sunt sponsorizate de Susanu Clinic Iaşi. 

 

Te așteptăm sâmbătă, 8 martie, de la ora 11, la Sala de Lectură a Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, nr. 8-10.

 

Participarea la întâlniri este gratuită, exclusiv pentru doamne și domnișoare, de orice vârstă. Pentru înscrieri completează formularul online disponibil mai jos, sau formularul tipărit de la Centrul de Înscrieri al bibliotecii (de la sediul Central, din Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10)

 

Informații suplimentare la tel: 0723512324 (Mihaela Morariu)

buton formular

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here