Acasă calendar „Când Dunărea era albastră”

„Când Dunărea era albastră”

23
0

afis ceai 3

 

Azi, 28 ianuarie la Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Iaşi a avut loc  reuniunea literar – muzicală Când Dunărea era albastră, parte din seria manifestărilor desfășurate în cadrul Proiectului „O carte pentru vârsta a treia” al Bibliotecii Județene.

Scriitorul Valeriu Stancu a prezentat volumul lui George Sbârcea Când Dunărea era albastră”, care ne dezvăluie viața și creația familiei Strauss. Atmosfera a fost completată de audiția mai multor valsuri selectate de către bibliograful Nicoleta Bornaz de la Secția de Artă și Colecții speciale.

În urma prezentării ofertei de carte, majoritatea celor prezenți și-au exprimat intenția de a deveni abonați ai Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, precum și dorința de a participa la alte manifestări.

*

*                      *

Când Dunărea era albastră”

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași și Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Iaşi vă invită miercuri, 28 ianuarie 2015, începând cu ora 10, la reuniunea literar – muzicală Când Dunărea era albastră.

Întâlnirea face parte din seria manifestărilor „Ceaiul de la ora 15” și se desfășoară în cadrul Proiectului „O carte pentru vârsta a treia” al Bibliotecii Județene, care dorește să aducă în prim plan cărți mai puțin cunoscute publicului larg.

De această dată vom face cunoștință cu volumul Când Dunărea era albastră” (autor: George Sbârcea), prezentat de scriitorul Valeriu Stancu. Muzica, aleasă de bibliograf Nicoleta Bornaz de la Secția de Artă și Colecții speciale a Bibliotecii, ne va purta pe aripile valsului vienez.

            Vă aşteptăm miercuri, 28 ianuarie 2015, la Căminul de Pensionari, pentru a călători în imaginație pe valurile Dunării albastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here