Acasă Despre bibliotecă Secția de artă și referințe

Secția de artă și referințe

866
1

Biblioteca oferă mai mult decât cărți.

În cadrul Sălii de artă și referințe, într-un ambient plăcut, bibliotecarii noștri sunt încântați să vă pună la dispoziție o colecție multi-media pentru delectarea și studiul dumneavoastră. Peste 3100 de CD-uri cu muzică de toate genurile, 8530 de înregistrări pe discuri de vinil (teatru radiofonic, muzică veche, simfonică, de cameră, vocală, instrumentală, tradiţională, modernă, jazz, rock, uşoară, populară) și 3640 de partituri pentru pasionați și specialiști (unele dintre ele se regăsesc în Iași doar în colecțiile noastre).

Pentru iubitorii de artă, avem peste 3560 de albume și, la cerere, 4400 de lucrări de specialitate și biografii ilustrate provenind din biblioteca profesorului ieșean George Pascu.

Pentru colecționari și nostalgici, oferim spre consultare un număr de 4305 cărți poștale și ilustrate.

În plus, avem pregătite 12 locuri de lectură și două calculatoare cu internet pentru cei care doresc să studieze, indiferent de domeniu, venind totodată în sprijinul lor cu un număr de 680 de lucrări de referință, enciclopedii și dicționare.

Bibliotecarii sălii de artă vă mai invită, de asemenea, să participați la audițiile muzicale, expozițiile, întâlnirile și discuțiile organizate  periodic cu muzicieni, muzicologi, literaţi și artişti plastici ieșeni.

Program cu publicul

Luni: 9.30 – 16.30

Marți – Vineri: 09.00 – 20.00

Sâmbătă: 8.30 – 15.30

Duminică, Sărbători legale: Închis

1 COMENTARIU

  1. Am vizitat anul trecut Iasiul si am fost incantata de locurile minunate de aici. Am vizitat biblioteca, d-na a fost foarte amabila si mi-a spus că-şi doreste un proiect de muzică clasică pentru copii de aici. Un judet in zona a reusit acest lucru http://www.agerpres.ro/comunicate/2017/04/05/comunicat-de-presa-dgaspc-neamt-10-32-22 . Poate Raiff doreste sa sustina si Iasul. E pacat de dorinta si priceperea doamnei pentru a nu o sustine si a nu crea oportunitati pentru tineri. Cultura ar trebui sa fie sprijinita! Poate se gasesc sponsori..un proiect de succes ca acesta poate aduce si bani orasului, nu doar ia din banii orasului. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here