Acasă Sediul central Ziua Mondială a Mediului – 5 iunie 2020

Ziua Mondială a Mediului – 5 iunie 2020

112
0

Vineri, 5 iunie 2020, de la ora 10.00, în cadrul acțiunilor Zoom-Zăiala” invităm elevii de la școli, colegii și licee ieșene să participe la activitatea: Ziua Mondială a Mediului 5 iunie 2020.

Anul acesta participanții vor trimite online eseuri cu mesajul lor corelat cu sloganul anului: „E timpul pentru natură!”

https://www.worldenvironmentday.global/

 

Ziua Mondială a Mediului 2020 ne îndeamnă să regândim modul în care au evoluat, sistemele noastre economice și impactul acestora asupra mediului.

Acestea sunt probleme ce trebuie avute în vedere mai ales în contextul pandemiei de coronavirus și a crizei climatice în desfășurare.

Trăim vremuri excepționale în care natura ne transmite un mesaj: Pentru a ne îngriji de noi înșine trebuie să avem grijă de natură!

Este timpul conștientizăm, să acționăm, să ne facem auzită vocea pentru Natură. Este timpul să reconstruim ecosistemele, mai bine, pentru noi și planetă!

Întâlnirea în mediul online este organizată de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași şi Apavital S.A. Iaşi, pentru a avea o scurtă discuție interactivă cu elevi, profesori și reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here