Acasă Filiala „Ion Creangă” Ziua Internațională pentru Biodiverditate – 22 mai 2023 – # În armonie...

Ziua Internațională pentru Biodiverditate – 22 mai 2023 – # În armonie cu Natura

35
0

Marți, 23 mai 2023, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Liceul Tehnologic „Petru Poni” a organizat activitatea: Ziua Internațională pentru Biodiverditate 22 mai 2023.

Întâlnirea a avut loc la Filiala „Ion Creangă” a bibliotecii județene și a fost susținută de biolog Luminița Iconomu de la Agenția pentru Protecția Mediului Iași, pentru elevii de la Liceul „Petru Poni” coordonați de prof. Ersilia Coșbuc și prof. Lăcrămioara Burlică.

Biodiversitatea este esențială pentru om de aceea din anul 2000 în fiecare an în data de 22 mai este marcată an Ziua Internațională a Biodiversității. Tema acestui an, 2023, stabilită de Secretariatul Convenției privind Diversitatea Biologică (CBD) este „De la acord la acțiune să reconstruim biodiversitatea” iar Agenția pentru Protecția Mediului Iași a ales dintre halștagurile propuse de Secretariatul Convenției mesajul: # În armonie cu Natura.

Importanța procesului de coexistență armonioasă între om și natură ne determină să acționăm împreună, pentru a proteja viața pe pământ printr-o acțiune continuă, sporită și coordonată care să conducă la salvarea vieții naturii pentru generațiile viitoare!

Mulțumim participanților pentru implicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here