Acasă Sediul central „Ziua Europeană a Culturii Iudaice – In memoriam Liviu Moscovici”

„Ziua Europeană a Culturii Iudaice – In memoriam Liviu Moscovici”

38
0

Joi, 17 septembrie 2020, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, în parteneriat cu Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România – Cultul Mozaic – Comunitatea Evreilor Iaşi a organizat manifestarea „Ziua Europeană a Culturii Iudaice – In memoriam Liviu Moscovici, un om al cărţii”, în mediul virtual.

Doamna Martha Eşanu, consilier cultural la Comunitatea Evreilor Iaşi a vorbit despre „Ziua Europeană a Culturii Iudaice”, care se sărbătoreşte în prima duminică a lunii septembrie, anul acesta în data de 6 septembrie.

Pentru a comemora activitatea și viața domnului Liviu Moscovici, omul cărții, am invitat alături de noi pe doamna Doina Popovici, fost director adjunct al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi şi doamna Aurica Dvoracic, bibliograf. Ambele au lucrat şi colaborat cu Liviu Moscovici, omul cărţii.

Au participat seniorii de la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Iaşi şi Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” Bucium, Iaşi.

Mulțumim Comunității Evreilor Iași pentru inițiativă și familiei domnului Moscovici pentru participarea la acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here