Acasă Sediul central Uniunea Europeană – un spațiu al oportunităților pentru tinerii de pretutindeni

Uniunea Europeană – un spațiu al oportunităților pentru tinerii de pretutindeni

16
0

DSCF5097

Marți, 12 mai 2015, ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, în parteneriat cu Centrul de Studii Europene al Universității „Alexandru Ioan Cuza” și Centrul de Documentare Europeană „Jean Monnet”, a organizat la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi prezentarea „Uniunea Europeană – un spațiu al oportunităților pentru tinerii de pretutindeni”.

Prof. univ. dr. Gabriela Carmen Pascariu și cercetător științific Ramona Țigănașu de la Centrul de Studii Europene au împărtășit cu elevii prezenți informații legate de dimensiunea europeană a educației și formării profesionale, cum se poate ajunge la o mai bună cunoaștere și înțelegere a procesului de integrare europeană și a exigențelor de participare a României la acest proces din perspectivă multi și interdisciplinară, formare profesională și despre joburile și regulile de rezidență în alte state europene.

Evenimentul face parte din seria de prezentări cu tematică europeană organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, Centrul de Studii Europene al Universității „Alexandru Ioan Cuza” și Centrul de Documentare Europeană „Jean Monnet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here