Acasă Sediul central Scriitori români contemporani: aniversările lunii septembrie

Scriitori români contemporani: aniversările lunii septembrie

88
0

Literatura română contemporană poate fi la fel de atractivă ca și cea clasică, participarea publicului la lansările și târgurile de carte demonstrând acest lucru.

Biroul Împrumut pentru Adulți din cadrul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași promovează literatura română actuală prin expoziții de carte dedicate autorilor contemporani ale căror opere se regăsesc în colecțiile noastre.

Anamaria Ionescu (3 septembrie 1976) este jurnalistă și prozatoare română, cunoscută pentru seria Sergiu Manta.

Răzvan Petrescu (20 septembrie 1956), membru al Uniunii Scriitorilor din România, este apreciat de critica literară, mai ales, pentru proza scurtă.

Marius Chivu (20 septembrie 1978) face parte din tânăra generație de critici literari. De asemenea, este autor de proză scurtă și traducător de limbă engleză.

Dan Lungu (15 septembrie 1969) este cadru universitar la catedra de sociologie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Scrie romane și povestiri, apreciate de public și de critica literară.

Dan Stanca (30 septembrie 1955) este autor de numeroase romane, bine primite de publicul participant la târgurile de carte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here