Acasă Sediul central Să înțelegem ce citim! – Ion Creangă

Să înțelegem ce citim! – Ion Creangă

19
0

Joi, 6 iunie 2019, de la ora 09.00, la Școala Gimnazială „Ion Neculce”, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași va desfășura întâlnirea de final din acest an din cadrul proiectului Să înțelegem ce citim! – Ion Creangă.

Tinerii participanți în proiect, alături de care am citit, am discutat basmul „Harap Alb” și am vizionat filmul „De-aș fi Harap Alb!”, vor primi rezultatele interpretării chestionarelor puse la dispoziție de către invitata noastră masterand Elisa Burghelea de la Univeristatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Facultatea de Psihologie  și la final le vor fi înmânate diplome. Elevii au fost coordonați de către prof. română Marilena Bîrsan, bibliotecar Simona Cuzic, profesor Silvia Sorlescu.

Activitățile Să înțelegem ce citim! – Ion Creangă se desfășoară în cadrul proiectului „Să înțelegem ce citim!” care își propune să implice biblioteca în lupta împotriva analfabetismului funcțional prin organizarea lunară de lecturi publice, de distribuirea și conceperea de materiale care să ducă la conștientizare necesității de eficientizare a eforturilor pentru sporirea capacităților de comunicare ale membrilor comunității ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here