Acasă Sediul central „Să înțelegem ce citim” – „Arta pe înțelesul tuturor”

„Să înțelegem ce citim” – „Arta pe înțelesul tuturor”

44
0

Miercuri, 11 decembrie 2019, de la ora 13.30, la Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului „Să înțelegem ce citim” – „Arta pe înțelesul tuturor”.

Alături de voluntari, părinți, elevi și profesori am citit o primă parte din frumoasa poveste a lui Ion Creangă „Fata babei și fata moșneagului” și începem să realizăm primele componente ale proiectului prin desen, modelaj și pictură.

Voluntarele de la Universitatea Națională de Arte: Bejinaru Gabriela-Elena, Cucoranu Victorița, Aniță Cristiana, Laura Candet, Fusa Roxana-Gabriela, Lenard Lavinia Georgiana, Bîclea Simona coordonate de către lector univ. dr. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi vor ajuta elevii coordonați de către profesor Andra Străinu și profesor Nicoleta Gîrtan în acțiunile pe care le intreprind.

Proiectul inițiat de către Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași se desfășoară în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Iași și Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here