Acasă Sediul central Picanterii literare cu aromă de vacanță: „Fructe (prăjitura Tiramisu)”

Picanterii literare cu aromă de vacanță: „Fructe (prăjitura Tiramisu)”

41
0

Vineri, 5 iulie 2019, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a derulat a doua întâlnire culinară Picanterii literare cu aromă de vacanță – tema: Fructe (prăjitura Tiramisu) coordonată de colega noastră, Mihaela Tatiana Ulman de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași.

„Aceste ateliere dedicate domeniului literar și gastronomic au un scop educativ pentru generația tânără și, prin acestea, urmărim să-i educăm și îndrumăm către lectură, combinând poveștile literare cu exerciții culinare practice. Poveștile sunt alese astfel încât, participanții să plece de aici cu mai mult decât o simplă informație. Mizăm atât pe dezvoltarea comunicării, gradului de socializare, exersare și de învățare, încât la finalul atelierului, copiii să poată deja să înțeleagă mai mult și să dorească să afle mai multe din cărțile pe care le discutăm.”

Următoarele două sesiuni cu arome culinare se vor desfășura pe 20 și 27 august 2019 ora 11.00 la sediul central al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here