Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate”: Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare

„Om, mediu, alimentație, sănătate”: Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare

83
0

Joi, 25 februarie 2021, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a desfășurat o nouă activitate din cadrul proiectului: „Om, mediu, alimentație, sănătate”.

Sub genericul: „Gestionarea resurselor de apă și a risipei alimentare” am discutat despre modalitatea de reutilizare a resturilor alimentare din legume, fructe, cereale de către Asociația de vânătoare LR Hunters Iași, prin bunăvoința doamnei director Ancuța Mardare. Am aflat astfel „drumul” acestora din supermarket și până în zonele din păduri, unde se hrănesc animalele sălbatice.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri a întâlnirii, legată de ierarhia gestionării deșeurilor a fost susținută de reprezentanta Agenției pentru Protecția Mediului Iași, consilier Dumitrița Picioruș și în final am vizionat scurt metrajul „The story of bottled water”, pus la dispoziția noastră de reprezentanții SC APAVITAL SA Iași.

Mulțumim participanților pentru implicare și condescendență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here