Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate”: „Apa curată și proaspătă ca aliment vital” –...

„Om, mediu, alimentație, sănătate”: „Apa curată și proaspătă ca aliment vital” – partea a II-a

51
0

Marți, 18 mai 2021, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” a invitat elevii claselor de profil să participe la o nouă activitate: „Om, mediu, alimentație, sănătate”.

În partea a II-a a întâlnirii cu titlul: „Apa curată și proaspătă ca aliment vital” am vizionat scurt-metrajele legate de importanța și epurarea apei, puse la dispoziția noastră de reprezentanții SC APAVITAL SA Iași.

Agent statal, consilier pentru protecția mediului în sectorul industrial la Agenția de Protecția Mediului Enzkreis/Baden-Württemberg, ing. Dana Cimpoeșu a vorbit despre importanța vitală a apei și tehnici de „mentenanță” a acesteia în Germania. Reprezentanții bibliotecii au adus în prim plan cărțile legate de aceste subiecte.

Întâlnirea a avut loc pe online, pe platforma Zoom, iar la finalul întrevederii au fost dezbătute ideile prezentate alături de partenerii de la Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here