Acasă Culorile cărţii O nouă viață pentru poveste

O nouă viață pentru poveste

40
0

Marți, 30 mai 2017, de la ora 10.00, la Școala Gimnazială „D.A. Sturdza” a avut loc o nouă întâlnire din cadrul proiectului „O nouă viață pentru Poveste”.
Machetele sunt aproape gata la toate cele cinci clase, amintim că avem copii de la clasa pregătitoare, întîia, a doua și a treia și ne pregătim de acțiunea finală care va fi pe data de 8 iunie 2017. Aceasta va avea două secțiuni: prima se va desfășura la Filiala „Ionel Teodoreanu” – expunerea machetelor și a doua va avea loc la Școala Gimnazială „D.A. Sturdza” – evidențierea scopului proiectului.

Coordonatoarea acestui ultim eveniment va fi asistent univ. dr. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi alături de absolventele Universității de Arte „George Enescu” Iași Bianca Irimia și Sabina Drînceanu, voluntare ale bibliotecii.

Profesoarele pentru învățământ primar: Cristina Corcaci, Veronica Maxim, Carmen Tudorache, Viorica Chirilă și Loredana Ștefan, vor coordona elevii Școlii Gimnaziale „D.A. Sturdza”.

Întâlnirea care se desfășoară sub egida programului „Culorile cărții” al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” are loc în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și Școala Gimnazială „D.A. Sturdza”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here