Acasă Sediul central Nocturna bibliotecilor – Ediţia a V-a

Nocturna bibliotecilor – Ediţia a V-a

25
0

.

.

NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2014

ediția a V-a

Evenimentul cel mai popular al lunii septembrie

     Ştim cu toţii că a început şcoala, iar agitaţia promisă de ea odată cu fiecare început de an nu se lasă aşteptată. Dar de ce să sufere şi weekendul ?

      În septembrie, nopțile sunt mai inspirate și mai hărăzite de muze și arte. Acesta este și motivul pentru care bibliotecarii au demarat pregătirile pentru cea de-a V-a ediție a NOCTURNEI BIBLIOTECILOR (26/27 septembrie 2014).

       Inițiată de ANBPR și susținută de partenerii săi tradiționali, campania din acest an strânge  împreună bibliotecile din România și din Republica Moldova, într-o frumoasă împletire de idei și expresii ale frumosului și bunului gust. Dacă vă simtiți vizitați de inspirație, dacă doriți să intrați în acest spațiu primitor al bibliotecii și să petreceți într-un mod placut și creativ o experiență culturală, de divertisment de calitate sau, pur și simplu, să savurați o noapte de întâlniri și discuții cu prietenii, nu ratați NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2014, singurul eveniment al lunii septembrie unde calitatea nu costă, iar ideile și dorințele publicului sunt binevenite.

 Vă propunem un eveniment relaxant şi plăcut, perfect pentru acest final de săptămână. Împreună cu partenerii evenimentului, v-am pregătit în acest sfârșit de săptămână o seară frumoasă şi captivantă, presărată cu mici surprize.

Deschiderea acestui eveniment, Nocturna Bibliotecilor, are loc vineri, 26 septembrie, la ora 19 la sediul central – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10. Vă aşteptăm cu subiecte interesante pentru Masa rotundă, o petrecere a cărţilor – The Books Party -, împreună cu toţi participanţii ce se vor întrece în ţinute exotice, simple sau extravagante, de mult timp pregătite, din bestselluri recente sau chiar din prăfuitele romane din biblioteca bunicii, pentru concursul de costume. Vă puteţi găsi personajul favorit, sau reprezentantul operei literare favorite, discuțiile libere şi cunoaşterea celorlalţi iubitori de carte fiind încurajate enorm.
Expoziţia Book Selfie, proiecţiile de scurt metraj despre cărţi, biblioteca vie, concertul, workshop’urile de şah şi alte jocuri, precum şi expoziţiile de semne de carte unicate, sunt câteva dintre activităţile ce vă vor captiva pentru mai mult de câteva ore, aşa că pregătiţi-vă să fiţi vrăjiţi de lumea nemuritoare a filelor tipărite, până târziu în noapte.

Programul complet al evenimentului îl găsiţi  AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here