Acasă Sediul central NICULINA GHEORGHIŢĂ: Alege să trăiești ușor, frumos și bine!

NICULINA GHEORGHIŢĂ: Alege să trăiești ușor, frumos și bine!

10520
12

afis-iii-niculina-gheorghita

Niculina Gheorghiţă

– Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România

– Consilier psihospiritual – Terapeut licențiat Expert Bowen(nivel master 2) – acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Niculina are o experiență de 25 de ani în cercetare și practică în  domeniul psihospiritual,  în vindecarea sufletească, psihică și fizică, cu participări și prezentări la Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative.

Obţine a doua licenţă în psihologie în anul 2005, moment în care începe să împletească terapia de suport psihologică cu terapia spirituală. În anul 2006 primeşte atestatul de liberă practică în psihologie clinică. Participă la diverse conferinţe şi workshopuri cu specific psihologic şi psihoterapeutic din România şi din stăinătate.

În  iunie 2011, crează și începe să predea cursul de dezvoltare personală și spirituală “Regăsirea puterii interioare”.

În vara anului 2012 obţine diploma de terapeut expert bowtech la “Academia de Bowtech din Australia” – o terapie de relaxare, antistres cu rezultate deosebite asupra depresiilor, fobiilor de toate tipurile, tulburărilor anxioase, traume, diverse afecţiuni fizice etc.

 

Este autoarea următoarelor cărţi:

„Regăsirea puterii interioare”

“Bucuria de a trăi fără mască”

“Bucuria de a trăi  în și cu Dumnezeu

“Credințele noastre creează realitatea noastră”

“Afirmații pentru voi…”

img_4069-253x300Contact:

HOLISTERAPIA – Clinică de terapie holistă

Iaşi,  Aleea Mihail Sadoveanu nr. 27, cod poştal 700289

http://www.holisterapi.ro

Tel: 0232240217            0730112317

12 COMENTARII

  1. Buna ziua!Ma numesc Condrea Oana si vreau sa ma vindec;in primul rand vreau sa va multumesc pentru toata dăruirea cu care ajutati o mulțime de oameni si ca ati aparut in viața mea,ca am aflat ca poate exista o solutie în rezolvarea tuturor problemelor.Una din intrebarile mele este daca mai ajungeți la Bacău pentru cursuri sau orice altceva; vreau nespus e mult sa va cunosc Si sa ma ajutati sa gasesc si eu rezolvarea anumitor probleme ;deocamdata nu am posibilitatea sa ajung in Iasi.Multumesc pentru orice sfat.

  2. Buna ziua! De cand v-am decoperit intampator,va ascult aproape zilnic.Sunt emisiuni pe care le-am vizualizat de mai multe ori pentru a le intelege mai bine.Viata mea este in plin proces de schimbare si atorita dvs. Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here