Acasă Sediul central „Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Pădurii

„Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Pădurii

85
0

 

Vineri, 23 martie 2018, de la ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă manifestare din cadrul proiectului „Natura pentru sănătatea ta”- Ziua Internațională a Pădurii – 21 martie, care va avea loc la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

Voluntarele de la Facultatea de Horticultură (USAMV Iași) vor prezenta importanța pădurii și impactul asupra protecției mediului.

Ing. silvic Georgeta Coroș, responsabil cu regenerarea pădurilor de la Direcția Silvică Iași – ROMSILVA, va prezenta importanța executării împăduririlor dar și a tăierilor care trebuie efectuate.

Alături de noi va fi și reprezentantul ApaVital Silvia Aanicăi, precum și reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Iași.

Elevii de liceu de la profilul protecția mediului, vor fi coordonați de către prof. Vasilica Sîrghie și prof. Andreea Năstase.

Partenerii proiectului sunt: Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Romsilva – Regia Națională a Pădurilor, Direcția Silvică Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași și Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here