Acasă Sediul central „Natura pentru sănătatea ta”- Reciclarea

„Natura pentru sănătatea ta”- Reciclarea

52
0

Miercuri, 28 noiembrie 2018, de la ora 12.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară activitatea „Natura pentru sănătatea ta”- Reciclarea, care va avea loc la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași.

„Prin reciclarea unei tone de hârtie, salvați 17 copaci”.

Activitatea de conștientizare a modalităților de reciclare a hârtiei, cartonului, revistelor are loc alături de elevii de liceu de la profilul Protecția mediului, de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași, coordonați de către prof. Vasilica Serghie, prof. Cristina Coromelci, prof. Doinița Bulgaru și de ing. dr. Roxana Anghel de la Facultatea de Horticultură.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect reciclarea deșeurilor de hârtie.

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și este realizat în parteneriat cu S.C. ApaVital Iași, Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este seria de manifestări care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here