Acasă Intersecţii „Natura pentru sănătatea ta”: Gospodărirea apelor

„Natura pentru sănătatea ta”: Gospodărirea apelor

132
0

Marți, 20 februarie 2018, de la ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași desfășoară o nouă manifestare din cadrul proiectului „Natura pentru sănătatea ta”, care va avea loc la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași.

Elevii de la profilul protecția mediului, coordonați de prof. Vasilica Sîrghie, vor desluși alături de invitații noștri, ing. dr. Roxana Anghel și asistent relații publice Silvia Aanicăi, importanța gospodăririi apelor, impactul asupra calității apei creșterii plantelor și implicațiile asupra sănătății umane. Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care prezintă această temă atât de actuală. Demarăm în anul aniversar „Ion Ionescu de la Brad – 200”, adunarea de informații și cooptarea elevilor în realizarea unei broșuri pe această temă.

Partenerii proiectului sunt: Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Horticultură, Centrul de Medicină Naturistă AROMA Iași, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași, ApaVital SA Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” este programul care își dorește să pună în evidență importanța protejării mediului în care trăm, gândim, citim și se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here