Acasă Sediul central Natura pentru sănătatea ta – Enigme

Natura pentru sănătatea ta – Enigme

23
0

Marți, 23 mai  2017, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași organizează o nouă manifestare care se va derula în cadrul proiectului Natura pentru sănătatea ta – Enigme care va avea ca temă impactul extraselor halucinogene din plante și a drogurilor asupra sănătății.

Evenimentul se va desfășura în Sala de Festivități a Colegiului Tehnic „Ion Holban”, începând cu ora 10.00.

Invitatul special al întâlnirii este colonel (R) Romică Ichim care va vorbi despre problematica drogurilor la adolescenți.

Voluntara Mariana Anton, membră a Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Iași ne va vorbi de impactul consumului de droguri asupra sănătății.

Alături de elevii colegiului organizator, coordonați de către directorii școlii și profesorii Răzvan Anghel, Liliana Cincă vor participa elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, coordonați de profesoarele Oana Sardariu, Irina Diac și Laura Goriuc.

Partenerii proiectului sunt: Colegiului Tehnic „Ion Holban”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”  Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași.

„Natura pentru sănătatea ta” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here