Acasă Biblioteca de sport Lectură și sport în vacanță la Biblioteca Județeană Iași!

Lectură și sport în vacanță la Biblioteca Județeană Iași!

25
0

sport_

Vă invităm în fiecare joi a lunii august de la ora 16,00 la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi unde se vor desfășura sesiuni de lectură, sport și relaxare în cadrul proiectului de vacanță BIBLIOTECA DE SPORT.

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană Iași este implementat în parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iași prin Centrul de Resurse pentru Familii și Clubul Sportiv Master San din Iași.

Proiectul își propune să experimenteze noi instrumente eficiente pentru dezvoltarea și practicarea sportului ca metodă de incluziune socială prin lectură. Pe scurt: participanții își vor alege cartea preferată din lista de titluri propusă, se vor gândi la un cuvânt-cheie definitoriu, iar în ziua activității vor susține public un discurs de promovare a lecturii indiferent de forma creației literare. Persoanele înscrise vor menționa și sportul preferat și în ziua pentru care au optat, vor avea asupra lor cartea preferată, un prosop, apă și echipamentul sportiv, pentru că, în partea a doua a activității, vor participa la sesiuni sportive (aerobic, fitness, arte marțiale etc.) îndrumați de instructori și maeștri în sport, Mariana și Ionuț Pârju de la Clubul Sportiv Master San din Iași.

Cu această ocazie, Secția de Împrumut Carte pentru Adulți a organizat expoziția tematică de carte „Biblioteca de Sport” și a alcătuit o listă cu cele mai solicitate titluri ale verii.

Înscrierile se pot face pentru toate sesiunile sau săptămânal la sediul bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cât și prin partenerii din proiect.

Toți participanții (de la preșcolari… la pensionari) vor primi diplome, permise gratuite de intrare în bibliotecă, iar primii înscriși vor primi vouchere de la partenerii proiectului.

Vă așteptăm pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10)!

Participarea este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here