Acasă Sediul central Lecție de Ikebana la Clubul Lady

Lecție de Ikebana la Clubul Lady

24
0

lady6

Lecție de Ikebana la Clubul Lady de la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vă invită sâmbătă, 9 august 2014, începând cu ora 11:00, la Sala de Lectură, la o nouă întâlnire a Clubului Lady, în cadrul căreia vă propunem două teme. Astfel, sub genericul „Ai grijă de bunurile personale”, doamna Tudoriţa Grădinariu, agent principal la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi va oferi sfaturi privind măsurile de siguranță prin care se poate reduce riscul de a deveni o victimă a tâlhăriei, datele statistice arătând că cele mai multe tâlhării prin smulgerea de obiecte au loc în lunile de vară.

În cea de-a doua parte a întâlnirii, vă invităm la o „Lecţie de Ikebana” sub îndrumarea domnului Sorin Mazilu, profesor la Asociația Româno-Japoneză Himawari Iaşi, în cadrul căreia participantele vor putea realiza o compoziție florală modernă, aplicând principiile artistice și filosofice ale artei japoneze a florilor şi își vor însuși dintre secretele menținerii plantelor tăiate.

Vă aşteptăm sâmbătă, 9 august, de la ora 11:00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită, exclusiv pentru doamne şi domnişoare, de orice vârstă. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil mai jos sau solicitaţi formularul tipărit, la Centrul de Înscriere şi Referinţe al Bibliotecii (Bd. Ştefan cel Mare, Nr. 8-10).

buton carte

 

 

 

 

Întâlnirile Clubului Lady sunt sponsorizate de Susanu Clinic Iaşi.

În cadrul atelierului veţi putea realiza o compoziție florală modernă, aplicând principiile artistice și filosofice ale artei japoneze a florilor. Lista materialelor necesare o găsiţi AICI.

Informaţii suplimentare la telefon 0723512324 (Mihaela Morariu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here