Acasă Sediul central „Istoria Iașului prin obiectiv”

„Istoria Iașului prin obiectiv”

45
0

Miercuri, 5 februarie 2020, de la ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași desfășoară o nouă activitate din cadrul proiectului Provocările Culturii: „Istoria Iașului prin obiectiv”.

La această întâlnire actorii principali vor fi elevii care vor prezenta ce au reușit să fotografieze până la acest moment al proiectului. Tinerii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, coordonați de profesor Lăcrămioara Iordăchescu, vor putea răsfoi cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect principal fotografia și vor avea loc discuții libere pe tema istoriei fotografiei.

Acestă întâlnire se desfășoară în cadrul proiectului Provocările Culturii, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin expoziții, ateliere și seminarii și prin  cunoașterea și aprofundarea acelor cărți din bibliotecă care dezvoltă tema propusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here