Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

106
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează miercuri, 12 iunie 2019 de la ora 12,00 ultima activitate de informare preventivă din cadrul proiectului: INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) desfășurat în perioada ianuarie – iunie 2019.

Sesiunea se va derula la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iași coordonată de director, prof. dr. ing. Burlibașa Carmen Cezarina și director adj. prof. ing. Cișman Amelia.

Proiectul educațional-informațional vizează un public țintă – elevii cu vârsta între 14-18 ani din liceele din județul Iași și este inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.) pentru a nu compromite societatea românească, la toate nivelurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here