Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

47
0

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași – Info.Biblioteca: Viață-Anticorupție-Libertate (VAL) va continua activitățile de informare educaționale, marți, 12 februarie 2019 ora 11,00 la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iași – Sala de Festivități.

Echipa proiectului se va întâlni cu elevii de liceu care vor face cunoștință cu un set de informații vitale pentru viața și siguranța lor și cum să prețuiască viața.

Sesiunile de informare vor fi susținute de către partenerii implicați în proiect alături de reprezentantul Bibliotecii Județene Iași: Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Proiectul este inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași și se derulează în perioada ianuarie – iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here