Acasă Sediul central INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE (VAL)

57
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a lansat pe 28 ianuarie 2019 un inedit proiect: „INFO.BIBLIOTECA: VIAȚĂ – ANTICORUPȚIE – LIBERTATE” (VAL) care se derulează în perioada ianuarie – iunie 2019.

Prima sesiune de informare s-a desfășurat pentru elevii claselor a IX-a D / a XI-a I / a XI-a G / a XII-a I / a XII-a G de la Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” Iași coordonată de director, prof. Laura Maria Cârstea împreună cu cadrele didactice, prof. Alexandrina Coțovanu, prof. Gina Marinela Gheorghiță, prof. Liana Jescu și prof. Constantin Corneliu Carpen.

Activitatea tematică de prevenție educativă a fost susținută de inspector principal de poliție, Marius Manea și comisar șef de poliție, Sorin Perianu de la Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași; comisar șef de poliție, Candice Petcu de la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și comisar de poliție, Anamaria Stamatin din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Aceste sesiuni de informare, prin unificarea eforturilor instituțiilor – partenere, contribuie la conturarea unui bagaj informațional a publicului tânăr despre metode, tehnici și mijloace de prevenire specifice de combatere a corupției, a traficului de persoane și de reducere a cererii și ofertei de consum de droguri, alcool și tutun.

Proiectul inițiat de Biblioteca Județeană Iași în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași se află în implementare în perioada ianuarie-iunie 2019 cu unitățile școlare preuniversitare de la nivelul județului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here