Acasă Sediul central „Fenomenul bullying”: expoziție de carte

„Fenomenul bullying”: expoziție de carte

26
0

În spațiul cultural și social al zilelor noastre, pare că se încurajează agresivitatea și violența chiar și în rândul tinerilor. De la siguranța cibernetică până la bullying-ul școlar, apar zilnic tot felul de cazuri delicate în care sunt implicați adolescenți. Este extrem de importantă educația acestora cu privire la mediul on-line, la pericolele la care pot fi expuși pe rețelele de socializare. Putem vorbi chiar de bullying și în lumea virtuală, la care ei sunt extrem de sensibili.

Nu putem pierde din vedere nici conflictele și violența la care sunt deseori expuși copiii în familiile din care provin. Încă se mai consideră în România că „bătaia e ruptă din rai”, și chiar violența de ordin verbal constituie un pericol în buna dezvoltare psihică a tinerilor.

Toate aceste provocări se regăsesc în expoziția de carte pe care o propunem cititorilor Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași. Secția Împrumut pentru Adulți a pregătit-o și vă invităm la sediul central din Bd. Ștefan cel Mare pentru problematizare și meditație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here