Acasă Culorile cărţii Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

21
0

afis culorile cartii

 

Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași vă invită sâmbătă, 29 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00, la Sala de Periodice, la atelierul de creație Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare.

Întâlnirea se va desfășura sub egida Proiectului „Culorile cărții” care dorește să pună în valoare zona de convergență a literaturii cu artele plastice și își propune să organizeze activități tematice periodice în care să fie implicați elevi, studenți, cadre didactice, părinți, bunici, cât și alți beneficiari ai comunității ieșene. Tema propusă de această dată este Acuarela jucăuşă va consta în realizarea unor planşe artistice prin tehnica acuarelei suflate. Studentele voluntare, Sabina Drânceanu, Bianca Irimia și Alexandra Codreanu – specializarea grafică, coordonate de drd. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi, responsabil al Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, Institutul de Pregătire Psiho-Pedagogică și Consiliere din cadrul Universității de Arte „George Enescu”, oferă un prilej de a deprinde tehnica acuarelă și de a ne îmbogăţi imaginaţia prin formele spontane obţinute din lucrările realizate.

La întâlnire vor participa membrii Cercului de Artă „Voroneț” și ai Asociației „AFECT”.

Vă aşteptăm sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 10:00, la Sala de Periodice a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here