Acasă Culorile cărţii Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

21
0

afis-culorile-cartii-9-mai

Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare

Sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 10.00,  la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” va avea loc o nouă întâlnire a cercului de creație Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare.

Întâlnirea se desfășoară în cadrul proiectului „Culorile cărții”.

Vom celebra împreună „Ziua Europei” (9 mai) și „Ziua păsărilor și a arborilor” (10 mai). Alături de studenții: Sabina Drânceanu, Bianca Irimia, Alexandra Codreanu, Gabriela Potorac, Andrei  Alupoaiei, Alexandru Păduraru, Cătălin Mihai, Ștefan Diaconu, coordonați de drd. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi, de la Institutul de Pregătire Psiho-Pedagogică și Consiliere din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, vor fi tinerii învățăcei de la Cercul Pictură „Voroneț”, coordonați de profesor învățător Cristina Corcaci.

Participanții celorlalte ediții vor trage la sorți ce țară din Uniunea Europeană o vor reprezenta prin formă și culoare.

Vă aşteptăm sâmbătă, 9 mai 2015, începând cu ora 10.00, la Sala de Periodice și la Sala de festivități a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here