Acasă Sediul central Expoziție itinerantă între două Biblioteci: „Fascinanta lume a personajelor lui Ion Creangă...

Expoziție itinerantă între două Biblioteci: „Fascinanta lume a personajelor lui Ion Creangă în luna mărțișor”

16
0

Expoziţie de carte şi personaje din lut (1-14 martie 2021)

În perioada 1 martie – 14 martie 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a găzduit și expus în: Expoziția Itinerantă între două Biblioteci. „Fascinanta lume a personajelor lui Ion Creangă în luna mărțișor” din titlurile deținute de biblioteca publică – opera lui Ion Creangă și personajele reprezentative construite din lut de către meșterul popular, Ionela Lungu.

Evenimentul a fost organizat și derulat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași.

Expoziția a fost vizitată de grupuri de elevi de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași, Colegiul Național Iași și Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași precum și de publicul-cititor al bibliotecii.

Colaborator al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași și al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, Ionela Lungu este membru al Asociației Naționale a Creatorilor Populari din România, al Asociației Meșterilor Populari din Ținutul Neamț, profesor coordonator în cadrul Școlii Populare de Arte „Carmen Saeculare” Piatra Neamț, inginer de meserie și blogger la Povești de pe Ozana [ionelalungu.ro].

Alături de albumul de fotografii de mai jos este și diaporama [https://youtu.be/IsYSH8XetPg] realizată de o colaboratoare dedicată, doamna Felicia Popescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here