Acasă Sediul central Etape ale însănătoșirii, trezirii și împlinirii sufletului

Etape ale însănătoșirii, trezirii și împlinirii sufletului

71
0

 

Ieri, 23 martie 2014, în sala de lectură a Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași s-a desfășurat a 5-a întâlnire din cadrul proiectului BiblioZen. Conferința, susținută de Cristian Constantin Țurcanu, a avut ca temă etapele dezvoltării spirituale pe care le parcurge sufletul în călătoria spre desăvârșire. După un excurs de natură istorică asupra concepției de suflet în civilizația occidentală, invitatul a prezentat structura și diferitele stadii interdependente ale evoluției spiritului uman, pe măsură ce acesta își dezvoltă capacitatea de integrare a universului și de relevare a Sinelui.

În final, Cristian Țurcanu a prezentat, în premieră, ultima sa carte. Pe înălțimi, este, după cum ne dezvăluie autorul – o carte de dezvoltare personală nonconformistă, o carte care vă îndeamnă deopotrivă la contemplaţie şi acţiune, la acceptare şi transformare.

Acest volum, împreună cu celelalte titluri apărute sub semnătura lui Cristian Țurcanu (Arta de a trăi, Autocontrolul, Trezirea sufletului, Arta de a muri, Timp înflorit),  se vor regăsi de astăzi înainte în rafturile Bibliotecii Județene Gh. Asachi, grație generoasei donații făcute de autor bibliotecii noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here