Acasă Sediul central Donație de carte

Donație de carte

354
4

IMG_4656

 

Astăzi, 29 aprilie, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” a primit o consistentă donație de carte din partea doamnei profesoare Vasilica Irimia Zamfir. După prelucrarea metodică, cele peste 400 de titluri se vor regăsi în rafturile bibliotecii noastre în așteptarea cititorilor interesați. Mulțumim doamnei profesor și vă invităm să îi urmați exemplul!

4 COMENTARII

  • Bună ziua

   Vă mulțumim pentru intenţia de a veni în sprijinul cititorilor.
   Dacă puteţi, sunaţi începând cu ziua de luni la telefon secretariat: (+4) 0332 110044 (sau ne comunicaţi un număr de telefon să vă sunăm noi), vi se va face legătura cu o persoană în măsură să vă dea toate detaliile.
   În principiu, trebuie doar să ne anunţaţi când aveți cărţile pregătite (eventual legate sau puse în saci, cutii etc.) şi stabilim o zi, oră când vine o maşină a instituţiei să le ridice…

   Cu stimă,
   B.J. Iaşi

   • Mama mea a sunat la telefonul mentionat mai sus. I s-a dat un numar de mobil care e direct pe robot. Am scris email si mi s-a raspuns sa dau telefon sau sa merg la sediul bibliotecii.
    Mai aveti nevoie de donatii de carte?

    • Bună ziua
     Ne cerem scuze pentru situaţia creată… Posibil să fi fost în afara orelor de program.
     Bineînţeles că acceptăm în continuare donaţii de carte.
     Pentru a evita alte încurcături, daţi-ne un număr de telefon şi veți fi contactat(ă) pentru a stabili detaliile, de comun acord.
     Cu stimă,
     echipa BJ Iaşi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here