Acasă Sediul central Curs de limba engleză pentru copii

Curs de limba engleză pentru copii

81
0

English-Junior

 

Un nou curs de limba engleză pentru copii

Primii pași pentru studierea limbii engleze ai copilului dumneavoastră se pot face la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași. Ca părinți, știți cât de important este ca învățarea unei limbi străine să înceapă cât mai devreme, iar vârsta ideală pentru un prim curs de limba engleză este în perioada preșcolară. Copiii sunt foarte receptivi și deschiși către tot ceea ce este nou. Pentru a le stimula interesul, vom folosi în predarea limbii engleze cântece, poezioare, jocuri și concursuri. Acestea îi familiarizează cu sonoritatea limbii și le fixează primele noțiuni de limbă engleză.

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează, în perioada 18 oct – 6 dec 2014, cursuri gratuite de limba engleză pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani. Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 16.30 – 18.00, la sediul Bibliotecii Județene Iași (Bd.„Ştefan cel Mare”, nr. 10, în incinta Galeriilor Comerciale „Ştefan cel Mare”). Numărul maxim de participanţi pentru aceste cursuri este de 15 copii.Înscrierile se fac în ordinea primirii solicitărilor și în limita locurilor disponibile.

Menționăm că la acest curs se pot înscrie copii care NU au mai beneficiat de un curs gratuit de limba engleză organizat de biblioteca noastră.

Cursurile sunt susținute de un bibliotecar cu experiență în predarea limbii engleze și educația copiilor de vârstă preșcolară și școlară, în România și Marea Britanie.

Instrumente utilizate:

  • jocuri didactice;
  • scurte dialoguri care consolidează noțiunile proaspăt introduse;
  • competiții în echipe;
  • jocuri de rol și rezumate ale diferitelor povești;
  • joc interactiv;
  • materiale video și audio, dar și tradiționalele manuale, cărți şi fișe de lucru.

Pentru înscrieri, puteţi suna la telefon: 0757772243 (Carmen Bădură) sau trimite un mesaj pe adresa de e-mail: carmen_badura@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here