Acasă Carte şi tradiţie românească „Culorile Mărțișorului”

„Culorile Mărțișorului”

136
0

Joi, 1 martie 2018, începând cu ora 16.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” – Secția de Împrumut pentru Copii, Atelierul de creație VORONEȚ, Asociația AFECT, vă invită la manifestarea Culorile Mărțișorului.

Copii de la Atelierul de creație VORONEȚ vor expune picturile pe care le-au realizat cu tema: Mărțișorul și Primăvara. Seniorii vor veni să îi susțină pe cei mici alături de părinți. Lucrările vor fi prezentate de prof. Cristina Elena Alexa. La realizarea expoziției vom fi ajutați de voluntarul bibliotecii Octavian Tenea. Reprezentanții bibliotecii organizează pentru această dată o scurtă sesiune de lectură și o prezentare a cărților din colecțiile proprii, având subiectul expoziției.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectul „Carte și tradiție românească” care are loc în cadrul programului „Biblioteca și Societatea” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și își propune să încurajeze cunoașterea, cultivarea și prezervarea tradițiilor românești, cu precădere a celor din zona Moldovei. Se au în vedere expunerile pe diferite teme, dar și expozițiile mixte de carte și obiecte tradiționale.

 

 

Vă aşteptăm joi, 1 martie 2018, începând cu ora 16.00, la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” – Secția de Împrumut pentru Copii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here