Acasă Sediul central Concurs „Polițist pentru o zi”

Concurs „Polițist pentru o zi”

16
0

copilarie-fara-delincventa-1

25 Martie – Ziua Poliției Române

Concurs „Polițist pentru o zi!”

De Ziua Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Iași prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” organizează concursul „Polițist pentru o zi”. Competiția este parte a proiectului „Copilărie fără delincvență”, scopul fiind creşterea gradului de informare şi dezvoltarea unui comportament antivictimal şi antiinfracţional în rândul populaţiei şcolare în perspectiva integrării tinerilor cu o cultură civică responsabilă în societatea românească.

Tema concursului „Polițist pentru o zi” oferă participanților o paletă largă de subiecte legate de ceea ce înseamnă meseria de poliţist, care pot fi abordate cu ajutorul cunoștințelor și a imaginației.

Concursul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 9-14 ani și se desfășoară pe două secţiuni, elevii având posibilitatea de a opta între literatură: Povestiri – Eseu – Poezie (textele vor avea maximum 1.000 de cuvinte) şi arte plastice: Desene – Pictură – Colaje (care pot fi realizate în alb-negru sau color).

Premiile se vor acorda primilor trei clasați de la ambele secțiuni și vor consta în materiale informative. Toți elevii cu lucrări înscrise în concurs vor primi Diplomă de Participare.

Concursul se va desfășura miercuri, 25 martie 2015, începând cu ora 10.00, la Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” din Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here