Acasă Sediul central Club Lady la a cincea intâlnire

Club Lady la a cincea intâlnire

15
0

IMG_1301

Sâmbătă, 5 iulie 2014, de la ora 11, Sala de Lectură a Bibliotecii judeţene Iaşi a găzduit o nouă întâlnire a Clubului Lady. Ajuns la cea de-a cincea activitate, Clubul dedicat special doamnelor şi domnişoarelor are deja participanţi constanţi, între care se leagă prietenii şi de la care primim, de fiecare dată, sugestii şi ajutor în organizarea următoarelor ediţii, precum şi propuneri de implicare în alte activităţi ale bibliotecii.
Tema celei de-a cincea întâlniri a fost „Tendinţele anului 2014 în îngrijirea părului: tratamente, sfaturi şi recomandări”, evenimentul fiind organizat în colaborare cu firma Beauty Princess Line din Iaşi. Invitaţii au prezentat publicului produse cosmetice profesionale, atât pentru îngrijirea părului, cât şi pentru
Doamnele din sală au primit nu doar sfaturi şi recomandări, ci şi mostre gratuite din produsele prezentate. Au avut posibilitatea de a testa gratuit o gamă largă de cosmetice şi, prin tragere la sorţi, una dintre participante a fost câştigătoarea unor produse profesionale.
Ca de fiecare dată, întâlnirea a fost sponsorizată de Susanu Clinic Iaşi, care ne-a ajutat să completăm atmosfera relaxantă cu ceai, cafea şi prăjituri pentru doamnele şi domnişoarele din Clubul Lady.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here