Acasă Autori: copiii Câștigătorii concursului „Autori: copiii! – lumea ca metaforă și culoare”

Câștigătorii concursului „Autori: copiii! – lumea ca metaforă și culoare”

81
0

Autori: Copiii!

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”, în colaborare cu Revista de cultură Cronica, a lansat în mai 2013 cea de-a 37-a ediție a concursului național „Autori: copiii! – lumea ca metaforă și culoare”.

Astăzi (cu o mică întârziere față de data anunțată inițial) suntem în măsură să anunțăm rezultatele concursului. Am primit 12 lucrări pentru secțiunea de pictură și 52 de lucrări literare, poezie și proză (aparținând unui număr de 21 de tineri autori). Concurenții, cu vârste între 5 și 19 ani, sunt nu doar din orașul și județul Iași, ci și din alte localități din țară. Le mulțumim tuturor participanților care ne-au trimis lucrări!

Premiile acordate sunt:

La Secțiunea Poezie:

– Premiul 1: Alexandra Clondir

– Premiul al 2-lea: Miruna Andreea Diaconu

– Premiul al 3-lea: Antia Ștefana Fluturel

La Secțiunea Proză:

– Premiul 1: Oana Gocan

– Premiul al 2-lea: Mălina Prunduș

– Premiul al 3-lea: Patrick Șeitan

– Mențiune: Andreea Rediu

La Secțiunea Pictură:

– Premiul 1: Cristina Cazacu

– Premiul al 2-lea: Roxana Dorneanu

– Premiul al 3-lea: Elena Ariton

Premiile pot fi ridicate de la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași (Bd. Ștefan cel Mare nr. 10), de luni până vineri, între orele 9 – 16. Toți participanții primesc  diplome de participare, disponibile de asemeni, la sediul bibliotecii.

Pentru participanții din alte localități vom stabili de comun acord o modalitate de a intra în posesia premiilor. Pentru orice fel de informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu Mihaela Morariu, la tel.: 0723 512324 sau e-mail: mihaela.morariu@bjiasi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here