Acasă Carte şi tradiţie românească „Cântece de odinioară”

„Cântece de odinioară”

112
0

Joi, 15 martie 2018, de la ora 10.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”, Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” – Bucium, Asociația AFECT, și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Iași, vă invită la manifestarea „Cântece de odinioară”.

Cântecele tradiționale românești au o frumusețe aparte. Adunate în cărți, fiecare spune o poveste. Seniorii reuniți, vor discuta alături de doamna Odetta Cârneci și de voluntarul bibliotecii Octavian Tenea despre istoria cântecului tradițional și ne vor împărtăși amintirile lor. Reprezentanții Bibliotecii Județene vor prezenta cărțile aflate în colecțiile proprii care vorbesc despre istoria și lirica versului românesc.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectul „Carte și tradiție românească” care are loc în cadrul programului „Biblioteca și Societatea” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și își propune să încurajeze cunoașterea, cultivarea și prezervarea tradițiilor românești, cu precădere a celor din zona Moldovei. Se au în vedere expunerile pe diferite teme, dar și expozițiile mixte de carte și obiecte tradiționale.

Vă aşteptăm joi, 15 martie 2018, de la ora 10.00, la sediul Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” – Bucium

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here