Acasă Sediul central Călătorii prin bucătăriile lumii, Ediția a II-a: 2021 – 2022

Călătorii prin bucătăriile lumii, Ediția a II-a: 2021 – 2022

23
0

Marți, 9 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Liceul Teoretic „Miron Costin”, Colegiul Tehnic „Ion Holban” și Liceul Tehnologic „Petru Poni” Iași, a organizat online pe platforma Zoom, activitatea: Călătorii prin bucătăriile lumii, în cadrul proiectului Provocările Culturii.

Întâlnirile care vor fi dezvoltate de acest parteneriat încurajează cunoașterea, cultivarea și prezervarea tradițiilor românești și transfrontaliere, cu precădere a celor din zona Europei și se adresează în special publicului tânăr. Manifestările își propun o viziune modernă asupra tradițiilor culinare, bazată pe cunoașterea lor nemijlocită, prin împărtășirea experiențelor gastronomice care deschid drumul spre comunicare, înțelegere reciprocă și dezvoltare personală.

Deoarece la nivel mondial în mediu școlar, academic și nu numai, s-au dezvoltat, materii de studiu a gastronomiei, acest proiect este o încercare de a prezenta locuri și obiceiuri specifice țărilor intrate în discuție.

Mulțumim participanților pentru implicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here